teambox building Cluj en

Cine suntem

Echipa Team Box a luat naştere din dorința de a aduce ceva nou şi de calitate pe piața de training din România, unde conceptul de team building se confundă prea uşor cu simpla distracție alături de colegii de lucru.

În spatele acestui nume ne aflăm noi – o echipă experimentată de psihologi, consultanți în resurse umane, monitori ai Federației Române de Speologie și ai Asociației Române de Canyoning.

in ce credem

Având privilegiul de a fi cunoscut persoane minunate, de la care am învățat enorm de mult, am ajuns să ne însușim şi să aplicăm această filosofie:

  • Fiecare om are valoare și demnitate ca personă. Uneori s-ar putea să nu ne placă sau să nu acceptăm acțiunile celorlalți, dar întodeauna vom accepta esența lor de ființe umane.
  • Oamenii pot face schimbări în viața lor, dacă decid singuri acest lucru. Dezvoltarea personală este posibilă pentru fiecare, indiferent de vârstă.
  • Pentru a avea relații interpersonale bune, la baza lor e sănătos să aşezăm contractele - înțelegeri verbale sau scrise în care părțile îşi asumă responsabilități în mod egal, în orientarea lor spre scopuri comune.

ce spun participantii