teambox building Cluj Fb

Nu mai este un secret faptul că oamenii învață cel mai bine atunci când ies din zona confortabilă și trăiesc experiențe reale (pe propria piele). Ne place să vă oferim astfel de ocazii într-un cadru de siguranță, ghidându-vă să descoperiți noi perspective. Programele noastre vă oferă contexte multiple pentru a trăi experiențe diverse: de la exerciții de intercunoaștere sau comunicare, la ateliere de inginerie și team art de mari proporții, trecând prin proiecte de responsabilitate socială a corporațiilor ori ateliere desfășurate în prezența cailor și ajungând la incursiuni subterane ori de suprafață, marcate de adrenalină.

Pentru a nu rămâne doar la nivelul unei experiențe trăite împreună cu colegii, cele mai multe ateliere pe care le facilităm sunt urmate de debriefing – scurte momente de analiză, din care puteți extrage idei cu aplicabilitate directă în munca voastră zilnică.

În programele noastre îmbinăm armonios concepte din psihologie, artă și tehnică, sprijinind dezvoltarea complexă a echipelor care aleg să colaboreze cu noi. Cautăm să înțelegem specificul fiecăreia, oferind doar programe personalizate. În momentul de față, portofoliul nostru numără peste 200 de activiăți de echipă, fiind în continuă creștere.

Vă invităm să ne contactați cu minim 5 săptămâni în avans, pentru a primi propunerea de program croită exact pe măsura și gustul echipei voastre.
Ce spun participantii