teambox building Cluj Fb
 

Gourmet Team

Mai multe echipe de „gurmanzi” se reunesc într-un program savuros, unde fac cunoștință cu specificul bucătăriei vegane, ce folosește doar ingrediente naturale, atent selecționate. Apoi vor trece la treabă, întrecându-se în realizarea de meniuri vegane diferite. La finalul programului, fiecare meniu va fi prezentat în fața unui juriu cu memorie gustativă, care va decide cui să atribuie celebrele „stele Michelin”.

                când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 11-40 colegi

 

Funfair

Folosind materialele și schițele primite, fiecare echipă va lucra la realizarea unui prototip complet funcțional – un labirint cu bile, un teren de mini-fotbal, un joc cu spinners și altele – toate acționate de principiile fizicii. La finalul zilei, vă veți reuni în cadrul unei gale amuzante, unde veți prezenta cu mândrie machetele, iar un juriu special ales vă va recompensa eforturile, cu premii haiose.

              când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 20-140 colegi

 

Rollercoaster Run

Cele mai îndemânatice echipe de „ingineri în domeniul parcurilor de distracţii” doresc să realizeze un roller coaster spectaculos. Fiecare echipă va lucra la câte o porţiune, pentru ca la final toate să fie conectate. Succesul va fi dovedit de o bilă metalică ce va parcurge traseul până în punctul final, unde va declanşa o surpriză!

     când? primăvară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 20-140 colegi

Scrapheap Challenge

Mai multe echipe de „ingineri” ingenioși lucrează la realizarea unor plute funcționale, folosind materiale neconvenționale. „Inginerii” se vor întrece în creativitate pe parcursul procesului de costrucție. Apoi, cei mai curajoși dintre ei se vor aventura pe apă, pentru a-și reprezenta echipa în antrenanta competiție.

    când? primăvară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 20-40 colegi

 

Corporate Social Responsibility Day

O zi plină de satisfacție, în care efortul vostru reunit își lasă amprenta asupra comunității locale: de la activități derulate într-o instituție împreună cu copii, adolescenți sau vârstnici, până la intervenții în natură (plantare de copaci, reamenajare de trasee turistice, construire de căsuțe pentru păsări ori iesle pentru căprioare, ecologizare a unei zone sau realizarea de lucrări artistice din materiale naturale, care vor rămâne „expuse” acolo, bucurând privirile multor trecători).

    când? tot timpul anului       unde? în aer liber/ în interior       câți? 20-80 colegi

 

Company Grand Prix

Echipele de „ingineri” se vor întrece în realizarea de vehicule cu o roată. Fiecare dintre ele va avea la dispoziție timp pentru construirea „bolidului” şi conceperea prezentării lui în cadrul galei, unde va conta atât aspectul estetic, cât și funcționarea. La final, va avea loc întrecerea pe echipe, în urma căreia se vor desemna câștigătorii: cel mai rapid vehicul, cel mai arătos bolid, cea mai unită echipă de constructori și așa mai departe.

            când? primăvară - toamnă       unde? în aer liber       câți? 30-100 colegi

 
 

Step Up!

Fiecare echipă de „dansatori profesioniști de step” va pune în scenă o coregrafie proprie, cu ajutorul pantofilor special echipați în prealabil (de către fiecare membru) și al unui fundal sonor liber ales. Creativitatea în elaborarea combinațiilor de pași, precum și mișcările la unison vor fi elementele-cheie ale unei coregrafii de excepție.

                când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 15-35 colegi

 

Academia de Film

Echipele de „cineaşti” lucrează separat la realizarea unor scurt-metraje, având la dispoziţie timp pentru a scrie scenariile, a-și crea costumele, a face repetiţii şi a filma. Vizionarea producţiilor cinematografice este momentul mult aşteptat, când fiecare dintre voi va putea avea clipa sa de strălucire!

              când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 20-140 colegi

 

Adrenalin Day

Mai multe echipe de „aventurieri” pornesc pe un traseu de-a lungul căruia vor avea parte de provocări fizice și psihice. Toate sunt gândite astfel încât să vă ofere cadrul propice pentru a vă depăși propriile limite, a câștiga încredre în sine și în coechipieri. Ziua se va încheia cu o surpriză bine meritată, pe care o veți împărți, în aplauzele tuturor.

            când? primăvară - toamnă       unde? în aer liber       câți? 20-80 colegi

Gala Catapultelor

Echipele de „ingineri” se întrec în realizarea de catapulte de dimensiuni considerabile, folosind materiale de construcție și tehnici diferite: prin torsiune, prin tracțiune, cu contragreutate. La finalul programului, va avea loc întrecerea pe echipe, în urma căreia se vor desemna câștigătorii: cea mai eficientă catapultă, cea mai arătoasă structură, cea mai unită echipă de constructori și așa mai departe.

    când? primăvară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 30-80 colegi

 

Big Picture

Echipele de „cineaşti” lucrează separat la realizarea unor scurt-metraje, având la dispoziţie timp pentru a scrie scenariile, a-și crea costumele, a face repetiţii şi a filma. Vizionarea producţiilor cinematografice este momentul mult aşteptat, când fiecare dintre voi va putea avea clipa sa de strălucire!

              când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 20-140 colegi

 

Domino Day

Bun venit în locul unde creativitatea și răbdarea s-au întâlnit pentru a-și da mâna! Fiecare echipă va construi o porțiune a unui traseu format din peste 1.500 de piese de domino. La final, segmentele vor fi conectate, iar reacția în lanț – inițiată. Ultima piesă a domino-ului va declanșa o surpriză!

    când? primăvară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 20-80 colegi

 
 

“Fa rai din ce ai!”

Dacă unii dintre voi vor învăța cum să construiască o targă, cum să transporte un rănit, cum să improvizeze un adăpost sau cum să ofere primul-ajutor în situații diverse, alții vor deprinde tehnica realizării fotografiilor cu impact. Apoi, vă veți reuni și veți pune în practică ceea ce ați învățat separat, fiecare dintre voi jucând un rol diferit în echipa sa. Ziua se va încheia cu o expoziție foto plină de culoare, unde creativitatea va fi recompensată.

    când? primăvară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 30-120 colegi

 

Stand Up Paddling Day

O ocazie perfectă pentru a vă iniția într-o activitate sportivă foarte plăcută – stand up paddle boarding (pe scurt – SUP). Împărțiți în echipe, veți parcurge toți pașii importanți: de la deprinderea echilibrului pe uscat, la exersarea lui pe apă și apoi la participarea în mai multe competiții amuzante, care vor demonstra progresul pe care l-ați făcut de-a lungul zilei.

          când? vară - toamnă       unde? numai în aer liber       câți? 10-35 colegi

 

Leadership Game®

Un joc de cărți antrenant și plin de provocări, gândit pentru a vă ajuta să înțelegeți valorile esențiale din echipa voastră și să dezamorsați eventuale tensiuni acumulate. Prin comunicare directă și conectare autentică într-un mod distractiv, apelând la resurse de care deja dispuneți, veți găsi împreună soluții la problemele ce vă preocupă. Apoi, veți putea să le puneți în practică de îndată ce reveniți la activitatea voastră zilnică.

                când? tot timpul anului       unde? în interior       câți? 11-48 colegi

                                                                                            

Pentru mai multe scenarii de team building, haideți să ne auzim!


Ce spun participantii